top of page

LAphoto-140.jpg

Новорічні святкування 

     Новий рік - найулюбленіше світо малят і дорослих. Напередодні у нашому садочку панувала радісна атмосфера. Усі чекали на щось чарівне. Педагогічний колектив до святкування почав готуватися заздалегідь. Усі педагоги об'єднали зусилля задля однієї спільної мети - створення новорічної казки для дітей. 

     Традиційно у музичній залі була встановлена красуня - ялинка. Її прикрашали яскраві гірлянди, різнокольорові кульки та іграшки.Насолодитися святкою атмосферою можна було, вмостившись в уютне крісло біля каміну.

     В передчутті новорічного дива змінилися і групи садочка. На вікнах почали з'являтися сніговички, ялинки, зірочки, сніжинки та цілі композиції.

     І ось настали ці довгоочікувані дні. Діти приймали активну участь у новорічних заходах, дарували один одному посмішки та гарний настрій. Малята показали всі свої таланти: співали, танцювали, водили хороводи, читали вірші, грали з Дідом Морозом та іншими казковими героями.

     Слід зазначити, що відповідно до чинних вимог, були дотримані усі санітарно-гігієнічні норми.  

LAphoto-85.jpg
LAphoto-87.jpg
LAphoto-352.jpg
LAphoto-184.jpg
LAphoto-354.jpg
IMG-26dc2e1f70d4ac0ef33626855e63545a-V.j
IMG-2ba6e3098744f2313bc84317ad87a8b9-V.j

Тиждень безпеки життєдіяльності

20201124_101856.jpg

     Основним пріоритетом у роботі нашого дошкільного закладу є охорона життя та збереження здоров'я дитини. Саме тому щорічно організуються "Тижні безпеки життєдіяльності". Такі заходи дають можливість навчити дитину безпечно перебувати в навколишньому середовищі, а також виробити у неї елементарні, доступні за віком уміння та навички щодо захисту свого життя і здоров'я в умовах надзвичайної ситуації. 

     З 23 листопада в КДНЗ№25 "Журавлик" пройшов "Тиждень безпеки життєдіяльності". Ця подія об'єднала всіх учасників навчально-вихованого процесу: вихованців дитячого садка, їх батьків та працівників закладу. Педагогами була проведена низка заходів. Кожен день мав свою тематику. 

     Понеділок був присвячений здоров'ю дитини: малята ознайомлювалися з правилами миття рук та обличчя у повсякденні, розповідали про мікроби, вчилися розпізнавати корисне та шкідливе.

     Тема вівторка- "Обережно ВОГОНЬ". Діти середньої групи ознайомилися з інвентарем протипожежного куточка. Для цього було організовано екскурсію-огляд до пожежного щита у дошкільному закладі. Були проведені бесіди: "Чому з вогнем не граються?", "Вогонь-друг, вогонь-ворог!".

     Середа була присвячена поведінці дитини у природі. Діти молодшого віку вчилися обирати одяг відповідно до пори року; діти середньої групи проводили досліди з водою та повітрям, а діти старшого віку закріплювали поводження зі снігом та льодом. 

     У четвер вихованці пригадували правила безпечної поведінки на вулиці. Відбулися екскурсії до стенду ДНЗ "Правила дорожнього руху", були проведені тематичні бесіди: "Гра і дорога- не друзі", "Мій друг-швидкий велосипед".

     Завершала тиждень тема "Безпека дитини у соціумі". Цього дня були заплановані бесіди: "Свої та чужі", "Небезпечні зустрічі", "Умій казати НІ", "Допоможи собі сам". Вони дали змогу ознайомити дітей з основними правилами особистої безпеки при зустрічі з незнайомими людьми.

     Дошкілята залюбки приймали участь у конкурсі малюнків та поробок "Парад служб 101, 102, 103, 104". 

     Не залишило байдужими малят свято пригод "Пригоди маленьких рятівників у лісі", у якому взяли участь діти старшої групи.

     Під час "Тижня безпеки життєдіяльності" було підготовлено та запропоновано інформаційний та консультативний матеріал для батьків вихованців.

     Цікаві розповіді, дидактичні та рухливі ігри, драматизації казок, розваги- кожен день був насиченим, цікавим та корисним. 

bottom of page