top of page

Спортивна розвага 
"Піжамна вечірка з улюбленими героями мультфільму" 

       Спортивні розваги в дитячому садку - це не тільки приємне, веселе і активне проведення часу, але і велика користь для фізичного і розумового розвитку дитини.

        Малюки від природи наділені підвищеною руховою активністю і допитливістю, обожнюють брати участь у рухливих іграх та естафетах спортивного характеру.  Тому інструктор з фізичного виховання, Прихненко Наталія Григорівна, завжди з творчістю підходить до організації спортивних свят і розваг.

       Ось і цього разу малеча середнього дошкільного віку була запрошена на незвичну піжамну вечірку, де разом зі своїми улюбленими героями гралася та розважалася, виконуючи цікаві завдання.

       Малята залишились в емоційно-піднесеному настрої  та сповнені гарних вражень!

1645014964861.jpg

Спортивне свято – це яскраве і видовищне дійство для дітей. Адже свято – це веселощі, радість і щастя. Діти із завмиранням серця чекають подібні заходи і з ентузіазмом беруть у них участь.

Ой сивая та і зозулечка. Щедрий вечір, добрий вечір,
Добрим людям на здоров'я!

       Водіння кози – одна з найдавніших різдвяних містерій, яка збереглася до наших днів і відбувається у Щедрий вечір.

       Із 13-го на 14 січня українці звично святкують Старий Новий рік, готують страви, щедрують та відтворюють давні традиції. 

       Цього дня наші предки започаткували традицію водити «Меланку». Дівчата обирали найкращу з-поміж себе і одягали її «молодою» у вінок, стрічки та намисто. Друга з дівчат убиралася за молодого й звалася Василем. На Меланки ходили  також і парубоцькі гурти. Дівчата з «Василем» та «Меланкою» до хати не заходили – щедрували під вікном. Хлопці в масках висловлювали добрі побажання, веселили піснями, танцями, жартівливими сценками. Окрім того, цього дня відбувалося «водіння кози».

       Колектив нашого садка підтримує народні традиції і кожного року долучається до святкування. За допомогою національної обрядовості ми прищеплюємо дітям любов до української мови, рідного краю, формуємо громадянську свідомість та виховуємо естетично розвинену особистість. 

laartstudio-48.jpg
laartstudio-24(1).jpg
laartstudio-2.jpg

Ми щедруєм і співаєм під вікном.
Щастя, долі вам бажаєм всім гуртом.
Хай квітують ваші ниви золоті,
Щоб життя було щасливе в майбутті.

laartstudio-61.jpg
bottom of page